Pormestari rysän päältä kiinni – haiseva sikailu videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Toronton pormestari Rob Ford on noussut toistuvasti uutisiin tempaustensa vuoksi. Poliitikolla on paha tapa käyttää runsaasti päihteitä, myös laittomia huumeita. Rob Ford ei kuitenkaan ole ainoa sikailuun sortuva pormestari.

YouTube
YouTube

Kaliforniassa sijaitsevan San Marinon pormestari Dennis Kneier jäi kiinni heittäessään koiran ulostetta naapurinsa pihalle. Mies tallentui Philip Laon turvakameran nauhalle kävellessään kaikessa rauhassa talon edessä olevalla tiellä ja heitettyään ulosteet naapurinsa nurmikolle. CBS Los Angeles -kanavan mukaan naapuri epäilee pormestarin protestoineen teollaan vastaan suunnitelmia rakentaa koirapuisto naapurustoon.

Dennis Kneier on sittemmin katunut tekojaan ja kirjoittanut Philip Laolle henkilökohtaisen anteeksipyynnön. Nauha luovutettiin poliisille, mutta naapuri ei aio nostaa syytteitä miestä kohtaan.

– Olen sellainen tyyppi joka keräilee aina roskia maasta. Nostin koiran jätöksen ja jatkoin kävelemistä… Hetken tyhmyydessä ilmeisesti kyllästyin kantamaan sitä, joten heitin sen pois hänen talonsa edessä. Se oli virhe, Dennis Kenier selitteli CBS Los Angelesille.