Seksiä naapurin ilmapatjan kanssa – mies pidätettiin jo kolmannen kerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokaisella ihmisellä on omat seksuaaliset mieltymyksensä, ja joillain ne poikkeavat tavallista enemmän valtavirrasta. Nyt eräs sellainen sankari on pidätetty jo kolmannen kerran samoista puuhista, jotka eivät sovellu aivan perheen pienimpien silmille.

Splash
Splash

35-vuotias mies jäi ensimmäisen kerran kiinni naapurin ilmapatjan kanssa rakastelusta vuonna 2011. Naapuri soitti tuolloin poliisit huomattuaan housut riisuneen miehen epäasiallisen intiimin käytöksen ilmapatjan kanssa. Mies huomasi jääneensä kiinni, jolloin hän pakeni paikalta uuden salarakkaansa kanssa.

Seuraavan kerran mies jäi kiinni samoista puuhista heinäkuussa 2013. Tämän viikon keskiviikkona sama toistui nyt jo kolmannen kerran. Hänen huomattiin harrastavan seksiä uimapatjan kanssa tien sivussa. Tällä kertaa poliisi julkisti miehen pidätyskuvan verkossa. Hänen paidassaan on hyvin tilanteeseen osuva iskulause.