Jäikö paita pieneksi, Lady Gaga?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan huomiota herättävästä tyylistään, josta saatiin taannoin esimerkki, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi maalia tähden päälle keikalla. Äskettäin poppari esitteli julkisuudessa yllättävän muodonmuutoksensa.

Eilen Lady Gaga kuvattiin New Yorkissa, jossa hänellä oli yllään musta paita. Se paljasti alla olleet rintaliivit lähes kokonaan, ja antoi vaikutelman liian pienestä paidasta. Kaiken lisäksi rintaliivit olivat läpikuultavat.

Lady Gaga vilauttelee vartaloaan mustissa ja punaisissa bodyissa, sekä kultaisissa ja hopeisissa asuissa. Hänen musiikkivideollaan nähdään haudoistaan nousevat Gandhi, Jeesus ja Michael Jackson. Antiikin Kreikka -teemainen video kuvattiin Hearstin linnassa San Simeonissa, Kaliforniassa.