16-vuotias Kardashian unohti pukea vaatteet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskojensa vanavedessä tepasteleva Kylie Jenner on Kardashianien pesueesta nuorin, mutta tytöistä juuri se, jonka otaksutaan kulkevan omia polkujaan parrasvalojen paineista välittämättä. Talvella hän muutti tyyliään rajusti gootimpaan suuntaan ja esimerkiksi värjäämällä hiuksensa siniseksi.

Nyt Kylie on kuvattu shoppailemassa ystäviensä kanssa meikkituotteita CVS Store -kaupassa Hollywoodissa. Iltayhdeksältä liikkeellä ollut teinijulkkis oli ilmeisesti unohtanut pukea vaatteet tai unissakävelemässä, sillä hänellä oli kuvien perusteella yllään ainoastaan yöasu.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kardashianin realityperheen 16-vuotias kuopus Kylie Jenner on siskojensa tapaan yrittänyt luoda uraa mallina. Teinin uutisoitiin taannoin öykkäröineen Beverly Hillsissä ja esittäneen pikkudiivan elkeitä. Hän nimittäin kyseli hotellin henkilökunnalta tietävätkö he kuka hän on, kun tähdelle kieltäydyttiin tarjoilemasta alkoholia.