Michelle Hunziker upeassa rantakunnossa synnytyksen jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on tullut kesän aikana tutuksi monille, jotka eivät ole aiemmin hänestä mitään kuulleet. Kaunotar on nimittäin onnistunut päätymään usein paparazzikuviin ja lehtien sivuille, sillä hän on noussut nopeasti yhdeksi kotimaansa seuratuimmista julkkistähdistä.

Tuore äiti on nyt kuvattu nautiskelemassa rantalomasta Italian Varigottissa yhdessä pienokaisensa kanssa. Kuvien perusteella maailman seksikkäimmän äidin titteli voisi hyvinkin kuulua nykyään Michellelle.

33-vuotias sveitsiläinen Michelle Hunziker on kotimaassaan sekä Italiassa ja Saksassa erittäin tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.