Moottoripyöräilijät kiusasivat autoilijaa – saivat ansionsa mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Liikenteessä näkee toisinaan kissa ja hiiri -leikkejä, kun ajoneuvojen kuljettajat ottavat toisistaan mittaa. Joillakin ei kestä luonne antamaan periksi kisailussa edes silloin, kun ajelusta syntyy suurta varaa jopa ulkopuolisille. Nyt nähdään autoilijaa ärsyttäviä moottoripyöräilijöitä.

YouTube
YouTube

Video on kuvattu ilmeisesti jo viime vuonna, mutta se on ajankohtainen siksi, että Suomenkin kesäyöt houkuttelevat älyvapaita kuljettajia kaahailemaan teille. Videolla nähdään, kuinka moottoripyöräilijät kiusaavat atuonkuljettajaa aikansa, ja lopulta jopa pysähtyvät auton vierelle.

Moottoripyöräilijä käy autonkuljettajaan käsiksi. Hän saa kuitenkin ansionsa mukaan, kun autoilijalta palaa pinna touhuun ja hän peruuttaa kaksipyöräisen ajoneuvon päälle. Järkevämpi liikenteenkäyttäjä olisi viheltänyt pelin poikki jo alussa, eikä olisi sortunut minkäänlaiseen kostoon. Kyllä karma korjaa muutenkin.