Painajaismainen näky ruokakaupassa – poliisikin ihmeissään

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Taru Sormusten Herrasta -kirjassa kerrotaan uruk-hai -örkeistä. Uruk-hait ovat valtavia ja voimakkaita örkkejä, joita kirjan päähenkilöt joutuvat kohtaamaan matkoillaan. Kyiset pelottavat örkit tähdittivät myös kirjoista tehtyjä elokuvia.

YouTube
YouTube

Nyt yksi uruk-hai on onnistunut säikäyttelemään tavallisia tallaajia hollantilaisessa ruokakaupassa. Kaupan käytävillä käveli täysin uruk-hain näköinen mieshenkilö. Puvun alla oli näytteljä ja kehonrakentaja Olivier Richters.

Örkkinä esiintynyt mies julkaisi seikkailuistaan myös videon. Tallenteella nähdään, kuinka kauhistuneina ja huvittuneina ihmiset tuijottavat pelottavaa otusta. Kassalla samassa jonossa oli myös moottoripyöräpoliisi, joka oli muiden tavoin ihmeissään näkemästään otuksesta. Tempaus oli osa paikallisen maskeeraajaopiskelijan päättötyötä.