Hääjuhlilla yllättävä seuraus – Britney Spears pyysi päästä mukaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Äskettäin verkossa niitti suosiota erään bestmanin huikea hääpuhe, joka päättyi upeaan tanssiesitykseen Britney Spearsin Work Bitch -kappaleen tahtiin. Bestman ja hänen naimisiin mennyt paras ystävänsä ovat molemmat todella suuria Britney-faneja.

Video upeasta tanssiesityksestä kantautui myös itse poptähdelle asti. TMZ-viihdesivusto uutisoi, että Britney Spears kutsui häiden morsiamen Stephanie Huntingtonin ja hänen kaksi ystäväänsä Las Vegasin show’nsa kulisseihin yksityistapaamiseen. Britney myös twiittasi, kuinka hän haluaa tulevaisuudessa kutsun hääparin kymmenvuotisjuhlille.

Morsian ja häiden bestman Bradley Bredeweg ovat jakaneet elämänsä kaikki merkittävät hetket yhdessä Britneyn musiikin soidessa, joten tuore aviovaimo otti Bredewegin mukaansa tähteä tapaamaan. Kaverukset ovat parhaita ystäviä, joten miehen vetämä esitys Stephanien häissä oli varmasti erityisen ikimuistoinen tapahtuma. Huikeaa videota maljapuheen aikana vedetystä tanssiesityksestä on käyty ihailemassa tähän mennessä jo yli 700.000 kertaa.