Jennifer Lopez etsii uutta mies – oletko se sinä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Latinotähti Jennifer Lopez vaihtoi suhdestatuksensa äskettäin sinkuksi jätettyään toyboy-tanssijapoika Casper Smartin. Uskoton Smart oli vehtaillut latinopopparin selän takana transsukupuolisten mallien kanssa. Jennifer etsii nyt uutta seuraa.

44-vuotias Jennifer Lopez jätti 27-vuotiaan tanssikoreografin vuosien pähkäilemisen päätteeksi. Nyt nainen etsii rinnalleen vanhempaa ja vakavaraista miestä, jolla on vakiintunut työura. People-lehti tietää, että upeakroppainen laulajakaunotar viihtyy parisuhteessa, mikäli mies on vain oikea. Hänellä on kuusivuotiaat kaksoset Max ja Emme liitostaan Marc Anthonyn kanssa.

Jalkapallon MM-juhlien avajaisissa esiintynyt Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.