Kissaihmisen aamutoimet hakevat vertaistaan – tuntuuko tutulta?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki kissanomistajat tietävät, että neljällä tassulla varustetut kaverit osaavat yllättää omistajansa kerta toisensa jälkeen. Kissojen sielunmaisemaan saattaa olla vaikea päästä, mutta sen ymmärtäessään saa itselleen kaikkien aikojen uskollisimman ystävän.

YouTube
YouTube

Kissat todella rakastavat omistajiaan – ainakin useimmiten. Uteliaalla luonteella varustetut kisumirrit seuraavat omistajaansa sienimetsälle, suihkuun tai vaikkapa uimarannalle polkupyörän korissa kulkien. Nyt verkkoon on julkaistu video, jolla nähdään omistajansa kanssa aamutoimia suorittava katti. Kissa hyppää naisen päässä olevan pyyhkeen päälle katselemaan hampaiden harjaamista.

Nainen joutui kuvaamaan kissansa uteliaisuuden videolle, koska kukaan ei hänen mukaansa uskonut lemmikkieläimen osallistumista aamutoimiin. Kissa pysyy pyyhkeen päällä jopa naisen huuhdellessa suutaan vedellä. Monet kissat rakastavat olkapäällä istuskelemista, mutta tämä tyyli on todella hauska.