Miehen penis jumittui päiväkausiksi putkeen – selitys vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lääkäreille tulee ajoittain vastaa tilanteita, joissa potilaan kertomusta voidaan hyvällä syyllä epäillä joko hieman väritetyksi tai jopa kokonaan valheeksi. Nyt eräs mies joutui kokemaan karmeita jäätyään peniksestään jumiin putkeen peräti kahdeksi päiväksi.

Mirror-lehden mukaan 61-vuotias mies ei uskaltanut soittaa aiemmin apua, koska kukaan ei olisi uskonut hänen tarinaansa. Miehen mukaan hän oli maalaamassa seiniä alastomana, kun hän yllättäen liukastui ja hänen peniksensä sujahti putken sisään jääden siihen tiukasti kiinni.

Ennen avun saapumista mies yritti saada sukuelintään ulos putkesta monin tavoin, kuten esimerkiksi nukkumalla. Mies päätti soittaa apua vasta sitten, kun penis oli jo punainen ja näytti tulehtuneelta.