Maailman suurin televisio on nyt 370-tuumainen – hinta 1 300 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde-elektroniikassa koolla on ollut viime vuosikymmeninä merkitystä. Elektroniikka on pienentynyt vuosi vuodelta lukuunottamatta televisioita, jotka ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Nyt on lanseerattu maailman suurin sisäkäyttöön tarkoitettu televisio.

Brittiyhtiö Titan Screens on esitellyt noin 1,3 miljoonaa euroa maksavan Zeus TV -television, jolla on kokoa peräti 370 tuumaa. Se on noin kahdeksan metriä leveä ja viisi metriä korkea. Koko on siis sopivasti lähes saman verran kuin jalkapallopelin maalilla, joten siitä olisi leppoisa katsella Brasiliassa parhaillaan käynnissä olevia jalkapallon MM-kisoja.

Televisio painaa noin tonnin, joten kovin pieneen seinään sitä ei voi asentaa. Televisioita valmistetaan ainoastaan neljä kappaletta.