Lapsitähdestä varttui huippuseksikäs kaunotar – näin rohkeasti esiintyy keikoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Ariana Grande tuli tunnetuksi Nickelodeon-kanavan Victorious-sarjasta, kunnes julkaisi tänä vuonna debyyttialbuminsa Yours Truly. Poppari paljasti äskettäin järkyttyneensä, kun kuuli stylistinsä ostavan hänen esiintymisasunsa seksikaupasta.

Listoilla parhaillaan menestyvä Ariana Grande kuvattiin viikonloppuna 2014 MuchMusic Video Awards -palkintogaalassa metallinhohtoisessa näyttävässä asussa.

20-vuotiaan laulaja Ariana Granden The Way -single on osoittautunut menestyksekkääksi. Neitokaisen eksoottinen ulkonäkö on peruja siitä, että hänellä on italialaisia sukujuuria. Granden ääntä on verrattu Mariah Careyn ja Whitney Houstonin suloääniin. Hän seurustelee nykyään The Wanted -poikabändin Nathan Sykesin kanssa.