JUURI NYT: David Hasselhoff saapui Suomeen – katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti tunnettu näyttelijä-laulaja David Hasselhoff on hetki sitten saapunut Suomeen. Stara bongasi supertähden Helsinki-Vantaan lentokentän ykkösterminaalista, jonne hän saapui tyylilleen uskollisena mustaan nahkatakkiin pukeutuneena.

20140616-021205-7925366.jpg

Hieman väsyneeltä vaikuttanut David Hasselhoff poseerasi terminaalissa yhteiskuvissa muutamien faniensa kanssa vyönlaukku tyylikkäästi lanteillaan. Melko pienellä seurueella saapunut julkkis hyppäsi nopeasti häntä ovella odottaneeseen mustaan tila-autoon.

Tyttöystävänsä ja tyttärensä kanssa matkustanut Hasselhoff saapui Suomeen automerkin kanssa tehtävän projektin merkeissä. Kuluneena viikonloppuna hän nousi lavalle jättimäisessä Nova Rockissa yhdessä Sunrise Avenue -yhtyeen laulaja Samu Haberin kanssa. Supertähtien duettoa katseli paikan päällä noin 60.000 ihmistä.