Harry Styles uskoon – aloitti selibaatin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosion saavuttanut One Direction -yhtye käväisi äskettäin naapurimaassamme Ruotsissa. Yhtyeen naistenkaataja Harry Styles on kuitenkin rauhoittanut tahtiaan neitokaisten liehittelijänä, sillä hän on vaihtanut veijarielämänsä hartaampaan ja uskonnolliseen tyyliin.

Harry Styles on yllättänyt faninsa vakuuttamalla, että hän ei jatkossa aio harrastaa seksiä tai harjoittaa muutenkaan Casanovan elkeitään. Syy löytyy miehen uudesta mielenkiinnon kohteesta, eli kabbalasta. Keskiaikaista traditiota voidaan pitää muotiuskontona, sillä sen kannattajapiiriin kuuluvat Stylesin lisäksi muun muassa Madonna, Demi Moore ja Britney Spears.

Kabbala on opettanut viikaripojan maineessa olevalle Stylesille kurinalaisuutta, ja hän on päättänyt lopettaa myös seksin harrastamisen. Parikymppisen herran kerrotaan harjoittaneen uskontoa jo kuukauden ajan, ja hänen lähipiirinsä on huomannut miehen käytöksessä huikeita muutoksia. Henkisestä tasapainosta ja sisäisestä rauhasta on suorastaan tullut Stylesin pakkomielle. Daily Star -lehti tietää, että One Direction -yhtyeen lähipiirissä on paljon kiabbalaa harjoittavia musiikkialan ammattilaisia, jotka jakavatkin auliisti neuvoja uudelle kannattajalle. Muut yhtyeen pojat kiusottelevat Stylesiä hurahtamisesta.

Harry Stylein kuuluisien tyttöystävien kirjo on huikea, kun joukossa seisovat muun muassa Cara Delevingne, Caroline Flack, Taylor Swift ja Kardashianien klaaniin kuuluva Kendall Jenner. Äskettäin Harry Stylesin kerrottiin lähentyneen 25-vuotiaan Daisy Lowen kanssa. Nainen on laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen rokkari Gavin Rossdalen tytär sekä saavuttanut tuntuvasti jalansijaa mallimaailman parissa. Harry Stylesin tiedetään tuntevan mieltymystä itseään vanhempiin naisiin.