Jalkapallon MM-kisat alkoivat – dildojen myynnissä yllättävä muutos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että Brasiliassa parhaillaan pelattavat jalkapallon MM-kilpailut ovat vaikuttaneet myös pariskuntien seksielämään. Durexin suorittaman kyselyn mukaan miehet kieltäytyvät erotiikkapuuhista ainakin pelien aikana, sillä jalkapallo menee auttamattomasti naisten kanssa suoritettavien seksileikkien edelle peräti 40 prosentissa parisuhteita.

Onneksi miehet ovat kuitenkin muistaneet naisiaan asianmukaisesti huolehtimalla neitokaisten seksuaalisten halujen tyydyttämisestä muilla tavoin. Nokkelimmat kumppanit ovat nimittäin hankkineet naisilleen uuden erotiikkavälineen lahjaksi ikään kuin kiitoksena ymmärtämisestä ja kärsivällisyydestä. Seksileluvalmistaja LELO kertoi, että jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut ovat näkyneet selvänä piikkinä myös heidän myyntitilastoissaan.

Miehet ostavat kilpailujen alla peräti 72 prosenttia erotiikkavälineistä, kun normaalisti miehet ja naiset ostavat leluja yhtä paljon. Ideana on pitää vaimot kilpailujen ajan tyytyväisenä, kun herrat itse pitävät pelkästään kisastudioita pystyssä. Eniten hankitaan näyttäviä testivoittajadildoja ja hieromasauvoja, joista on varmasti iloa neitokaisille. Kasvaneista myyntitilastoista uutisoi Femail First -julkaisu.