Katy Perryn hitti lähti soimaan – mitä tekivät poliisit!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka virkavalta edustaa stereotypian mukaan kuria ja järjestystä, nousee toisinaan otsikoihin rennompia ammattikunnan edustajia. Osa poliiseista on varsinaisia huumoriveikkoja, ja he osaavat nauttia elämästä myös pilke silmäkulmassa. Kaksi heistä työskentelee Rosenbergin poliisilaitoksella.

Facebookissa on viime päivinä levinnyt kulovalkean tavoin video kahdesta virkapukuisesta poliisista, jotka ovat istuneet partioautoonsa. Kun he panevat autostereot päälle, alkaa sieltä soida kovaäänisesti Katy Perryn hittibiisi Dark Horse. Mitä poliisit tekevät? Esittävät kappaleen huulisynkalla, tietenkin.

Vaikka video olisi tarkoituksella harjoiteltu ja tehty, osoittaa se poliisien olevan tavallisia musiikista nauttivia ihmisiä. Osa videon katsojista on kritisoinut poliisien menettävän uskottavuuttaan tällaisten tempausten johdosta, mutta muut osaavat onneksi ajatella asiaa hieman laajemmalla näkökulmalla. Videota on jaettu viikonlopun aikana yli 220.000 kertaa.