Kännykkä jumiutui miehen suuhun – jouduttiin poistamaan sairaalassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat kilpailleet kautta aikojen omia kehon rajojaan rikkoen. Ihmiset ovat esimerkiksi työntäneet erilaisia tavaroita ruumiinaukkoihinsa, kokeilleet kestävyyttään esineiden kannattelemisessa ja sietokykyään erilaisissa testeissä.

YouTube
YouTube

Nyt julkisuuteen on noussut pari vuotta vanha video, jolla mies on jostain syystä tunkenut kännykän suuhunsa. Sairaalassa kuvatulla videolla miehen suussa nähdään puhelin, jota hän ei ole saanut omin avuin pois. Myös sairaalahenkilökunta joutuu näkemään melkoisesti vaivaa puhelimen poistamiseksi.

Metro-lehti tietää, että video on kuvattu Etelä-Afrikassa Klerksdorpin sairaalassa. Videon julkaissut Edwin Shingo on ilmeisesti uhrin ystävä, mutta häntä ei ole tavoitettu kommentoimaan tapausta. Mitä opimme tästä videosta? Älä tunge vierasesineitä suuhun.