Isänpäivän ihastuttavin kohtaaminen – leijonaperhe sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa vietettiin eilen sunnuntaina isänpäivää, ja se näkyi perheiden lisäksi monissa muissa paikoissa. Miamin eläintarhassa syntyi taannoin uusi pesue leijonapentuja, joita ei perinteiseen tapaan päästetty heti tapaamaan perheen isäntää. Perhe yhdistettiin sopivasti isänpäivänä.

Nyt ihastuttavissa kuvissa nähdään miten pennut ja Kashifa-emo tapaavat Jabari-uroksen ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen. Eläintarhan henkilökunta pelkäsi Jabarin olevan aggressiivinen pentuja kohtaan, mutta ainakin ensikohtaaminen sujui hienosti. Sen sijaan pennut hyökkäilivät toistuvasti isänsä kimppuun. Lopulta Jabari hermostui, mutta Kashifa puolusti raivokkaasti pentujaan, joiden nimet ovat Saba, Bantu, Asani, Amira ja Kwasi.