Miley Cyrus julkaisi topless-kuvansa – ennen ja jälkeen suihkun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Miley Cyrus ei liikoja kainostele. Kukaan tuskin muistaa enää kilttiä Hannah Montanaa, jonka roolissa neitokainen nousi alun perin maailmanmaineeseen. Tätä nykyä Miley tunnetaan rääväsuisesta ja rohkeasta asenteesta – eikä turhaan. Hänellä riittää siihen myös pokkaa.

Miley Cyrus tietää, että hänellä ei ole oikeastaan mitään sellaista näytettävänä suurelle yleisölle, mitä ei olisi jo nähty. Siksi laulajaneitokainen julkaisee itsestään ahkerasti kuvia myös sosiaaliseen mediaan, jotta fanijoukko saisi sitä mitä himoitsee. Tällä kertaa Miley otti itsestään kaksi otosta, toisen suihkua ennen ja toisen peseytymisen jälkeen. Vähissä vaatteissa viihtyvä poppari on ilmeisen sinut vartalonsa kanssa, eikä pelkää linssiä edes rinnat paljaana.

Stara kävi tapaamassa laulajaa taannoin Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja suurin osa hehkutti esitystä elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.