Näitä ei saa vielä jalkapallostadionille Brasiliassa: ”Eläimet, vessapaperi, jauhot…”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut ovat juuri alkaneet, ja aihe on jo ehtinyt kyllästyttää monet. Silti lajia seurataan fanaattisesti lähes kaikkialla maailmassa, ja ihmiset ovat panostaneet kisastudioihinsa näyttävästi. Osa onnellisista pääsee seuraamaan kisoja paikan päälle Brasiliaan.

Kuten kaikissa suurtapahtumissa, on myös Brasiliassa kiinnitetty erityishuomiota kilpailujen turvajärjestelyihin. Julkisuuteen on nyt kerrottu 21 kohdan lista kielletyistä esineistä, joita MM-jalkapallostadioneille ei saa viedä. Listalla on kielletty itsestäänselviä asioita, kuten aseita. Jalkapallon MM-stadionille ei saa viedä:

1. Aseita

2. Vaaraa-aiheuttavia esineitä

3. Pulloja

4. Tuliesineitä

5. Omia juomia

6. Omia ruokia

7. Huumeita

8. Loukkaavia esineitä

9. Suuria lipputankoja

10. Suuria lippuja

11. Eläimiä

12. Mainosvaatteita

13. Spray-purkkeja

14. Suuria esineitä

15. Vessapaperia

16. Äänekkäitä esineitä

17. Laserosoittimia

18. Jauhoja tai pulveria

19. Kameroita

20. Tabletteja

21. Esineitä, jotka voivat vaarantaa turvallisuuden tai aiheuttaa palovaaran