Nummirockin metallijuhannus käynnistyy torstaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

28. kertaa järjestettävä Nummirock paukahtaa torstaina käyntiin Kauhajoen Nummijärvellä. Ensimmäiset festivaalivieraat ovat saapuneet leirintäalueelle jo viime viikolla, ja vihreä päälava on jo pystyssä.

Metallijuhannuksessa lauteille nousevat muun muassa W.A.S.P., Suicide Silence ja Iced Earthin peruuntumisen paikkaava Chrome Division. Kotimaisista mukana ovat esimerkiksi Mokoma, Turisas, Turmion Kätilöt ja Stam1na.

– Suomalaisessa festarikesässä Nummirock on klassikko niin tunnelmansa kuin tarjontansakin

puolesta. Metallijengiä, metallimusiikkia ja leirintäalue, joka on kuin risteytys Mad Maxia ja huvipuistoa. Jäljittelemätöntä ja kovin suomalaista. Ja juuri siksi niin pirun hauskaa, fiilistelee festarin juontaja Jone Nikula.

Torstai 19.6.2014

Deals Death (SWE), Kaunis Kuolematon, Profane Omen, Speedtrap.

Perjantai 20.6.2014

Behemoth (POL), Chrome Division (NOR), The Black Dahlia Murder (USA), Assemble the Chariots, Fear Of Domination, Kuolemanlaakso, Medeia, Mokoma, Mörbid Vomit, Sacrilegious Impalement, Stam1na, The Black Light Theatre, Unborn Generation, Wolfheart.

Lauantai 21.6.2014

W.A.S.P. (USA), Suicide Silence (USA), Turisas, Turmion Kätilöt, Blind Channel, Countless Goodbyes, Tuoni, Ismo Leikola Band, Poisonblack, Santa Cruz, Stone, Tapani Kangas acoustic, Whispered.