YLE: Suomalaisrokkari ja BB-Claudia tuomittiin vankeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa vankeustuomiot eivät ole lainkaan harvinaista, sillä varsinkin räppärit ja näyttelijät kansoittavat alituisesti vankiloita. Tarpeeksi isot julkkistähdet selviävät Yhdysvalloissa yleensä ehdollisilla tuomioilla. Nyt eräs suomalainen julkkispari on saanut tuomionsa.

Yleisradio kertoo, että Big Brother -asukkaana, realitytähtenä ja selvänäkijänä tunnettu Claudia Eve sekä hänen ex-miehensä Jarkko Eve on tänään tuomittu ehdolliseen vankeuteen talousrikoksista. Jarkko Eve tuomittiin Satakunnan käräjäoikeudessa 10 kuukaudeksi ja Claudia Eve kuudeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen kirjanpitorikoksista. Tuomio liittyy keikkamyynnissä paljastuneisiin laittomuuksiin vuosina 2006 – 2008.

Jarkko Eve nousi 1980-luvulla suursuosioon Dingo-yhtyeen tähtenä. Sittemmin ura on ollut jyrkässä laskussa. Claudia Eve tuli suurelle yleisölle tutuksi Iholla-realitysarjasta, joka vei hänet sittemmin myös Big Brother -taloon. Sieltä hänet poistettiin talosta kesken kilpailun.