George Clooney aikoo tehdä isoarskat – aikoo kuvernööriksi Kaliforniaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti George Clooneyn kerrottiin äskettäin rengastaneen lakialalla työskentelevän tyttöystävänsä Amal Alammuddin. Mies suunnittelee aktiivisesti elämäänsä uusia kuvioita, ja nyt hän haaveilee astuvansa mukaan politiikkaan. George Clooney tahtoo Kalifornian kuvernööriksi.

53-vuotias charmantti näyttelijämies on nyt päättänyt asettua demokraattisen puolueen edustajaksi vuoden 2018 Kalifornian kuvernöörivaaleihin. Mies seuraa rohkeasti tunnetun näyttelijän ja poliitikko Arnold Schwarzeneggerin jalanjälkiä – tosin eri puolueen riveissä. Daily Mirrorin mukaan Georgella on jo vankka kannattajajoukko poliittisen elämän piirissä.

George Clooneyn tiedetään olevan myös presidentti Barack Obaman hyvä ystävä, ja mies vieraili vastikään Valkoisen talon vieraana Obaman järjestämässä elokuvaillassa. Clooneyn kerrotaan saattelevan rakastettunsa vihille myöhemmin tänä vuonna Venetsiassa. Amal suunnittelee myös muuttoa Lontoosta Yhdysvaltoihin rakkaansa poliittista uraa tukeakseen.