Petra Nemcovan uikkarit paljastivat enemmän kuin peittivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova paljasti taannoin kokeneensa kovia vuoden 2004 tsunamissa Thaimaan Khao Lakissa, kun hän menetti luonnonkatastrofissa valokuvaajasulhasensa Simon Atleen. The Impossible -elokuva toi aidot tapahtuvat takaisin hänen mieleensä.

petranemcova17062014

Nyt Petra Nemcova nähdään Portugalin GC-lehden kannessa. Kuvassa 34-vuotias mallikaunotar poseeraa seksikkäissä merkeissä fitness -henkisissä vaatteissa. Kuntosalille näiden vaatteiden pukeminen olisi tosin riski, sillä ne paljastavat enemmän kuin peittävät.

Nemcova loukkaantui vuoden 2004 katastrofissa vakavasti, mutta selvisi hengissä roikkumalla puussa kahdeksan tunnin ajan. Simon Atleen ruumis löydettiin vuoden kuluttua Sumatralta. Keväällä 2012 Petra kihlautui uuden miesystävänsä, näyttelijä Jamie Belmanin, kanssa. Nykyisin Nemcova juontaa A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa ja toimii esimerkiksi La Senza -alusvaatemerkin mallina.