Sara Chafak poseerasi kylpyhuoneessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafakin nimi sai taannoin myös kansainvälistä näkyvyyttä, kun hänet noteerattiin yhdeksi Miss Universum -kilpailun ennakkosuosikeista. Jättimenestystä ei lopulta tullut, mutta kuvankaunis suomalainen sai paparazzit peräänsä ja päätyi kansainvälisiin viihdelehtiin.

Viime aikoina Sara on julkaissut kuviaan erityisesti Facebookin fanisivuillaan, jossa hänet nähdään nyt poikkeuksellisen seksikkäänä kylpyhuoneessa ikuistamassaan selfie-kuvassa.

Julkaisu käyttäjältä Sara Chafak.

Julkaisu käyttäjältä Sara Chafak.

Julkaisu käyttäjältä Sara Chafak.

Julkaisu käyttäjältä Sara Chafak.

Viime vuoden joulukuussa järjestettyjen Miss Universum -kisojen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Chafak saavutti kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Taannoin Sara julkaisi Instagramissa upeita lomakuviaan Kroatiasta.