Unelmien dildon voi nyt tulostaa kotona – mullistava nettipalvelu avattu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

3D-tulostiminen avulla luodaan virtuaalisia malleja fyysisiksi esineiksi erilaisista materiaaleista. Kolmiulotteinen tulostaminen on jo pitkään ollut arkipäivää ja internetissä on ladattavissa ilmaiseksi erilaisten esineiden tulostusohjeita ja valmiita koodeja.

Dildo-generator.com
Dildo-generator.com

Kuten kaikkia muitakin nykyteknologian keksintöjä, on myös 3D-printtereitä ryhtytty hyödyntämään aikuisten erotiikkabisneksen parissa. Nettiin on avattu monipuolinen tulostusohjelma, jonka avulla voi loihtia itselleen dildon tai muun seksileikkeihin soveltuvan välineen. Kotikutoisia dildoja voi suunnitella dildo-generator.com-sivustolla, Geekologie-sivusto vinkkaa.

3D-tulostinta käytetään laajalti jo lääketieteen ja taiteen parissa, ja sen avulla on tulostettu esimerkiksi keinoraajoja onnettomuuksien uhreille ja sotalapsille. Taannoin tekniikasta innostuivat myös arkkitehdit ja talonrakentajat, kun kiinalaiskylään tulostettiin kymmenen taloa yhden päivän aikana.