Deittipalvelu etsii kumppaniksi exän kaksoisolennon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voivat oppia jokaisesta parisuhteestaan ja kumppanistaan jotain uutta. Seuraavan partnerin kanssa tietää ainakin ne asiat, joihin uudessa suhteessa osaa kiinnittää paremmin huomiota. Parisuhteen päättyminen saattaa kuitenkin olla joillekin niin kova paikka, etteivät he pääse exästään koskaan yli.

Nyt tällaisia ihmisiä varten on perustettu oma deittipalvelu, joka etsii ihmisille heidän entisten mies- ja naisystävien kaksoisolentoja. Treffipalvelua tarjoava Match.com vakuuttaa, että jokaisella ihmisellä on tietty maku kumppaninsa suhteen, ja he ovat yleensä valinneet itselleen jo aiemmin sen ideaalisimman vaihtoehdon.

Palvelu etsii exän kuvan perusteella sinkkuihmisten joukosta ne, jotka vastaavat samaa tyylliä ja ulkonäköä. Exän kaksoisolennon etsiminen saattaa kuitenkin tulla kalliiksi, sillä nettipalvelu velottaa jäseneltään 5.000 dollaria puolelta vuodelta. Summaan kuuluvat myös deittivalmentajan vinkit. Valitettavasti palvelu toimii tällä hetkellä ainoastaan Yhdysvalloissa.

Moni saattaa kummastella, miksi kukaan tahtoisi tapailla entisen heilansa kaltaista ihmistä? Yleensä eroamiseen on ollut painavat syyt ja exä on saattanut osoittautua suhteen aikana täysin vastenmieliseksi ihmiseksi. OntheMedian mukaan palveussa keskitytään enemmän ulkonäöllisiin seikkoihin.