8-bittinen peppu on IN – tältä näyttävät kasibittiset pikkuhousut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alusvaatemuoti vaihtelee vuosikausien ja trendien suhteen. Yhteen aikaan naisten oli pukeuduttava narustringeihin ja sitten kauppojen hyllyille tulivat vakoystävällisemmät hipstersit. Parhaimmillaan alusvaatteet voivat tukea vartaloa ja muokata kurveja kauniimmiksi.

YouTube
YouTube

Nyt markkinoille rynnistää todellinen retropöksyjen kavalkadi. IndieGoGossa sijoituksia keksinnölleen hamuavat suunnittelijat ovat kehittäneet kasibittistä grafiikkaa ihannoivat alushousut. Pikkupöksyt kulkevat nimellä Pixel Panties. Pikselipöksyjen ulkonäkö on kuin suoraan Nintendon 80-luvulla julkaistusta pelistä. Sen lisäksi, että pikkupöksyissä on kiehtova ulkonäkö, on ne suunnittelijoidensa mukaan luotu hyvin mukaviksi.

Pikselipöksyjä on suunniteltu monissa eri väreissä ja kokoluokissa. Pikselipöksyjen tavoitteena oli kerätä rahaa 12.500 dollarin arvosta, ja summa on jo ylittynyt. Toisin sanoen pian nähdään kasibittisiä peppuja kolmiulotteisena.