Povipommi-kaksoset rannalla – eivät jättäneet miehiä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä, realitysarjasta ja glamour-mallikuvista Yhdysvalloissa tunnetuksi tulleet kaksossiskokset Kristina ja Karissa Shannon ovat viettäneet pari vuotta hiljaiseloa, mutta ennen sitä he viihtyivät hyvin viihdelehtien otsikoissa. Nyt siskokset ovat tehneet paluun.

Karissa ja Kristina kuvattiin nautiskelemassa vauhdikkaasta menosta uimarannalla, jossa he eivät varmasti jääneet keneltään huomaamatta.

24-vuotiaat kaksoset Kristina ja Karissa Shannon tulivat tunnetuiksi, kun he seurustelivat molemmat samaan aikaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kanssa vuonna 2008. Suhteen myötä he pääsivät mukaan myös suosittuun The Girls Next Door -realitysarjaan. Vuonna 2008 siskokset pidätettiin epäiltynä kotibileissä tapahtuneesta pahoinpitelystä. Syyskuussa 2010 kuvia Karissan ja hänen poikaystävänsä Sam Jonesin kotipornovideosta julkaistiin verkossa. Kristina ja Karissa Shannon olivat vuonna 2012 mukana Britannian julkkisten Big Brother -tuotantokaudella. BB-urakka päättyi eilen perjantaina kauden finaaliin.