Kuskiton auto hämmentää – löydätkö sinä hänet?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtube-koomikko Magic of Rahat tunnetaan lukuisista piilokameratempauksistaan, joista useimmat liittyvät tavalla tai toisella autoihin. Nyt mies on ryhtynyt yhteistyöhön automerkki Toyotan kanssa hämmästyttääkseen ja säikäyttääkseen ihmisiä ympäri Eurooppaa.

YouTube
YouTube

Tuoreimmassa käytännön pilassaan mies selvittää, miten ihmiset reagoivat kuskittomaan autoon. Käytännössä tämä hoituu niin, että koomikko naamioituu auton penkiksi ja ajaa pahaa-aavistamattomien kanssaihmisten keskuuteen, kameran kuvatessa tietenkin heidän reaktioitaan nauhalle. Pilan kohteeksi joutuvat niin pikaruokalan autokaistan myyjä, autopesulan työntekijä kuin vihaisen oloinen viranomainenkin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.