Ensiesityksessä Starassa: Tässä on Liemisen uusi musiikkivideo – kesähitti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime syksynä, että yksi Suomen kovimmassa nosteessa olevista tulokkaista oli tuolloin Lieminen. Hänen esikoissinglensä Tääl on Lieminen villitsi kuulijoita netissä ja keikoilla. Nyt Starassa nähdään ensiesitys Liemisen uudesta Hiinä ja hiinä -musiikkivideosta.

YouTube
YouTube

– Mä oon tehnyt pari vuotta biisejä ja kaikki on mennyt omalla painollaan. Keväällä kävin soittamassa biisejä levy-yhtiössä ja sit tää biisi tuli valmiiksi Davon ja Edun kanssa. Flow’n keikka oli ihan himmee. En olisi ikinä uskonut, että se oli ihan täynnä se mesta, kun kaksi päivää aiemmin oli julkaistu se video. Oli ihan mahtava soittaa siellä. Video sai viikossa joku 100.000 katselua, Lieminen kertoi Staralle.