Kondomimerkki Durex sivaltaa futistähtiä: ”Älä feikkaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kondomivalmistaja Durex tunnetaan paremman seksin puolestapuhujana. Samaan aikaan yhtiö tekee tuikitärkeää työtä turvaseksin valmistamisessa. Durexin televisiomainokset ovat tunnetusti ajatuksia herättäviä ja usein myös hyvin oivaltavia.

YouTube
YouTube

Nyt jalkapallon MM-kilpailut ovat olleet uusimman mainoksen innoittajana. Moni pitää jalkapalloilijoita maailman parhaimpina näyttelijöinä, kun he saattavat kalastella vastajoukkueelle rangaistuksia loukkaantumisia esittämällä. Toisinaan filmaaminen menee niin pitkälle, että huolen sijaan pelaaja aiheuttaa pelkästään huvittuneisuutta. Durex kampajoi rehellisyyden puolesta.

Kondomivalmistaja kehoittaa ihmisiä olemaan teeskentelemätä. Mainoksella tietysti viitataan orgasmien ja laukeamisen feikkaamiseen sänkypuuhissa, jolloin kumppanille uskotellaan seksin olleen tajunnanräjäyttävää, vaikka se ei välttämättä ollut sitä oikeasti. Esimerkkinä käytetään jalkapalloilijoita.