Miljoonarahoitus hittisovellukselle – lähettää vain Yo-viestejä kavereille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelimet ovat tuoneet mukanaan kokonaisen uuden liikentoiminta-alueen, jossa kuka tahansa voi tehdä itsestään miljonäärin oikealla idealla. Nyt siitä on jälleen saatu esimerkki, kun eräs nuori mies sai miljoonarahoituksen sovellukselle, jonka hän koodasi kahdeksassa tunnissa.

yosovellus19062014

Yo-niminen sovellus tekee mitä nimi lupaa, eli se lähettää ainoastaan Yo-viestejä käyttäjän kavereille. Huhtikuussa julkistettu sovellus on nyt saanut sijoittajilta miljoonaa euroa pääomaa, jotta sovelluksesta saataisiin vieläkin suurempi hitti.

Monet ovat ihmetelleet sovellusta, koska se ei tee mitään muuta. Kehittäjän mukaan kaikki eivät ymmärrä, millaisesta viestinnästä sovelluksessa on kyse. Usein pelkkä Yo voi riittää halutun tuloksen saavuttamisessa sen tarkoittaessa paljon enemmän kuin pelkkä Yo. Esimerkiksi silloin, kun kaverit ovat juuri tulossa paikalle tai jalkapallon MM-kisoissa, joissa kaverit voivat juhlistaa maalia lähettämällä toisilleen Yo-viestin.