Hengenvaarallinen temppu – mies puri myrkkykäärmettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaaralliset eläimet joutuvat usein erilaisten esitysten vetonauloiksi, kun uhkarohkeat ihmiset näyttävät mielellään otusten kanssa suoritettuja temppuja. Etenkin Aasiassa eläimiä pidetään hyvin usein hyödykkeenä turistien villitsemiseksi. Erityissuosiossa ovat hyvin myrkylliset käärmeet.

YouTube
YouTube

Käärmeenlumoojia näkee perinteisesti Intiassa, jossa he esittävät kaduilla luikertelijoiden hypnotisoimista musiikin ja liikkeiden avulla. Thaimaan Pattayalla sen sijaan toimii käärmefarmi nimeltään Schlagenfarm, jonka erikoisuuksiin kuuluvat myrkyllisten käärmeiden kanssa tehdyt esitykset. Yksi niistä on nyt kuvattu videolle.

Mies nappaa mustakeltaisen käärmeen maasta suullaan. Sen jälkeen hän leikkii kobran kanssa antaen pusun myrkkykäärmeen suulle. Vaarallinen leikki voi koitua jopa kuolemaksi. Daily Mailin mukaan käärmefarmin naapurissa on Punaisen Ristin toimisto, josta saanee ensiapua puremaan. Thaimaassa arvellaan olevan useita kymmeniä myrkkykäärmelajeja myös luonnonvaraisena.