Mighty44 julkaisi tänään uuden Empire-singlen – jakaa ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään julkaistava Mighty 44-yhtyeen single Empire on dubstep-henkinen, mutta maustettu bändille ominaisilla kitaravalleilla. Kappale on ladattavissa ilmaiseksi bändin Facebook-sivujen ja Mighty44official -Youtube-kanavan kautta.

Lataa single ilmaiseksi tästä (tallenna tiedosto…)

Mighty44 päätti yhteistyönsä Warner Music Finlandin kanssa Wicked singlen myötä. Uuden kappaleen myötä julkaistaan myös kolmikon uusi musiikkivideo, jolla esiintyy bändi kokonaisuudessaan sekä arvoituksellinenalumiinisalkku.

– Empire on ensimmäisiä biisejä mitä teimme kun aloimme työstämään uutta materiaalia. Kitarat soitettiin tututtuun tapaan ilman paitaa SuperPony studioilla loistavan kitaristimme Kristianin toimesta, ja Jey Me toi uutta twistiä steppibiiteillä. Yksi omista suosikeistani tulevan albumin matskusta, kertoo Jet Lili.