Rita juhli niukassa asussa – ystävän rinnat varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora kertoi äskettäin America’s Power 105.1 FM -radiokanavan haastattelussa olevansa mieltynyt rajuihin seksipuuhiin. Fifty Shades of Grey -elokuvan bondage-leikit eivät siksi pelota Ritaa, joka tuntee niihin vetoa. Tällä kertaa Rita on itse jäänyt paparazzikuvissa toiseksi.

Rita kuvattiin poistumassa West Hollywoodissa sijaitsevasta maineikkaasta Chateau Marmontista, jossa hän oli ollut juhlimassa ystävänsä kanssa. Niukasti pukeutunut Rita ei kuitenkaan yllättäen noussut paparazzikuvien päätähdeksi, sillä hänen ystävänsä poikkeuksellisen avonainen kaula-aukko ja sieltä pullistelleet muodot veivät huomion. Viime päivinä Rita on ollut kohuotsikoissa, kun hänen huhutaan vaihtaneen DJ-tähti Calvin Harrisin laulaja Justin Bieberiin.

Brittiläinen 23-vuotias poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.