Ryhmäseksiä liikkuvassa autossa – kolme loukkaantui! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksi on yksi ihmisen merkittävimmistä perustarpeista, mutta siitä huolimatta sitä ei kannata harrastaa ihan missä ja miten tahansa. Nyt kiinalainen nainen ja kaksi miestä ovat joutuneet rajuun auto-onnettomuuteen harrastettuaan ryhmäseksiä liikkuvassa autossa.

Poliisi
Poliisi

Todennäköisesti maailman huonoimpiin seksikokemuksiin liittyy tapaus, jossa kolmikon auto ajautui ulos tieltä ja törmäsi puuhun Kiinan Wenzhoussa. Rajun törmäyksen seurauksena autossa täysin alastomana olleelta naiselta murtuivat molemmat jalat.

Onnettomuus tapahtui, kun seksin tiimellyksessä toinen miehistä koski vahingossa käsijarruun ja kuljettaja menetti auton hallinnan. Kolmikko jäi autoon jumiin, ja poliisi ikuisti tietenkin todisteeksi oheisen valokuvan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.