The Situation tappelussa solariumissa – tähän kuntoon kasvot murjottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Runsaasti kohua herättäneen The Jersey Shore -ohjelman tähdet ovat sarjan myötä nousseet seuratuiksi julkkiksiksi. Useat sarjan tähdistä ovat jo saaneet omat realitysarjansa. The Jersey Shoren päätähdeksikin luonnehdittu Mike “The Situation” on kuitenkin vielä jäänyt odottelemaan henkilökohtaista televisiouraansa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Nyt Mike ”The Situation” Sorrentino on noussut otsikoihin vähemmän mairittelevissa merkeissä. Mies pidätettiin hänen jouduttuaan tappeluun veljensä Frankin kanssa. Guido-elämäntyyliin sopivasti tilanne tapahtui Sorrentinon perheen omistamassa solariumissa. Sorrentino selvisi tappelusta vähin vammoin. Miehen mukaan hänen veljensä ei osannut pyörittää solariumia oikein, ja kiista asiasta johti käsirysyyn.

– Minun piti mennä solariumiin ja siivota paikka useammalla kuin yhdellä tavalla, Mike ”The Situation” Sorrentino selvensi Splash News -uutistoimiston toimittajalle.