Et usko silmiäsi! Nämä hääpuvut tehtiin WC-paperista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hääjuhla on yksi ihmiselämän tärkempiä hetkiä, jonka hintalappu nousee usein tolkuttoman korkeaksi. Monien tuotteiden hinta nimittäin tuplaantuu, kun siihen lisätään hää-etuliite. Morsiuspukuun saa helposti käytettyä tuhansia euroja, mutta edullisemminkin voi päästä. Vaikkapa tekemällä puvun vessapaperista.

Nyt Yhdysvalloissa on järjestetty Toilet Paper Wedding Dress Contest -kilpailu halvimman hääpuvun tekemisestä. Materiaalina käytettiin jotain todella odottamatonta ja vähemmän juhlavaa, sillä hääpuvut valmistettiin wc-paperista. Kuvien perusteella ei voisi uskoa, että materiaali on ollut niinkin arkista.

Pelkän vessapaperin lisäksi asuissa saatiin käyttää tarvikkeina teippiä, liimaa ja neuloja. Voittaja Susan Brennan sai palkinnoksi 10.000 dollaria. Hänen asuunsa käytettiin 17 rullaa vessapaperia.