Pikkupojalle kasvoi häntä – pidetään Jumalana kylässään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisillä on yleensä hännästä pelkästään takapuolen yläpuolella pieni jäänne, jota kutsutaan häntäluuksi. Erittäin harvoin käy kuitenkin niin, että vastasyntyneellä lapsella surkastunut häntä on kasvanut näkyville. Se leikataan yleensä heti pois syntymän jälkeen.

YouTube
YouTube

Balaji on 13-vuotias poika, jonka häntä kasvaa edelleen. Pojan selässä oleva uloke on peräti 17,8 senttiä pitkä, ja tästä syystä poika on saavuttanut kylässään jumalhahmon aseman. Paikalliset uskovat, että poika on hindulaisen pyhän apinakasvoisen Hanuman-jumalan inkarnaatio. Häntää suunnitellaan kuitenkin poistettavaksi, koska siitä on terveydellistä haittaa pyörätuolissa istuvalle pojalle.

Kerroimme taannoin toisesta Arshid Ali Khan -nimisestä intialaispojasta, jonka erikoinen kasvuhäiriö oli nostanut hänet kuninkaan asemaan. Paikalliset saapuivat pojan luokse tuoden hänelle siunaukseksi käteistä tai lahjoja. Myös häntä pidettiin Hanumanin ruumiillistumana.