Vain Starassa! Seksikkäin futisfani kannustaa Italiaa uimarannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimallien supertähti Claudia Romani tunnetaan myös lempinimellä Seksikkäin futisfani. Claudia raportoi parhaillaan Miamin trendeistä Staran tänään ilmestyneen kaupunkilehden sivuilla. Luonnollisesti kaunotar on elää aktiivisesti jalkapallon MM-tunnelmissa.

Nyt Claudia nähdään yksinoikeudella Suomessa Staran sivuilla kuvissa, joissa hän kannustaa kotimaansa Italian joukkuetta Brasiliassa käynnissä oleviin jalkapallon MM-kisoihin. Kuvat on ikuistettu Miami Beachin rannalla.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa. Claudia kertoi Staran haastattelussa näkemyksensä kuntoilusta ja naiskauneudesta.