Naisille silmänruokaa: Channing Tatum kiinnitettiin X-Men -tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi esitettyään miesstripparia Magic Mike -elokuvassa. Lisäksi hänet muistetaan muun muassa elokuvista 21 Jump Street ja White House Down.

Suositut X-Men-supersankarielokuvat saavat pian uutta mieskomeutta Hugh Jackmanin esittämän Wolverinen rinnalle. Total Film -lehden mukaan Channing Tatum tullaan nimittäin näkemään vuonna 2016 ensi-iltansa saavassa X-Men: Apocalypse -elokuvassa, jossa hän esittää Gambit-nimistä hahmoa. Aikaisemmin hahmo nähtiin X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa näyttelijä Taylor Kitschin esittämänä.

Channing Tatum on aikaisemmin vihjannut MTV-kanavan haastattelussa, että X-Menin Gambit-mutantin näytteleminen olisi yksi hänen unelmarooleistaan. X-Men: Apocalypse saa näillä näkymin elokuvateattereissa keväällä 2016. Sitä ennen elokuvateattereihin saapuu vielä X-Men: Days of the Future Past -elokuva, jonka ensi-ilta on 23. toukokuuta 2014.