Eläintarhan uudet asukit sulattavat sydämet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Afrikassa elävät mustajalkakissat lukeutuvat pienikokoisimpiin luonnossa eläviin kissaeläinlajeihin. Ne muistuttavat ulkoisesti melko paljon kotikissoja, mutta eläinten turkissa on samanlaisia tummia laikkuja kuin leopardilla.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltain Philadelphiassa sijaitsevaan eläintarhaan saatiin taannoin onnellista perheenlisäystä, kun puistossa asuvat mustajalkakissat Ascari ja Aza saivat pentuja. Kolmen kissanpennun kopla syntyi 8. huhtikuuta, ja ne esiteltiin eläintarhan yleisölle toukokuun loppupuolella.

Laikukkaiden karvapalleroiden touhuja päästään seuraamaan The Philadelphia Zoon julkaisemalla Youtube-videolla. Drogon, Rhaegal ja Viserion -nimet saaneet mustajalkakissat sulattavat varmasti kenen tahansa sydämen.