Kim Kardashian ilman paitaa kaupungilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West omistavat nykyään luksuskartanon Bel Airista, eikä pariskunnan ökyily ei tunne rajoja pesänrakennuspuuhissa. Kartanoon on muun muassa rakennettu oma peppuhuone Kimille, jossa on ainoastaan takapuolen muotoilemiseen tarkoitettuja harrastevälineitä.

Ulkonäöstä huolehtiminen onkin toistuvasti paparazzien kameroiden eteen päätyvälle Kim Kardashianille varmasti tärkeää. Nyt 33-vuotias kaunotar on kuvattu viettämässä aikaa New Yorkissa, ilmeisesti alusvaatteet ja paidan kotiinsa unohtaneena. Kimillä oli yllään musta avonainen jakkutakki, jonka alta hänen rintansa olivat jatkuvasti vähällä paljastua.

Kimillä ja Kanyella on ollut viime aikoina syitä juhlimiseen. Toukokuussa pariskunta vietti runsaasti mediahuomiota keränneitä ökyhäitään Ranskassa. Viikonloppuna vietettiin puolestaan julkkisparin vuoden ikäisen North West -tyttären syntymäpäiviä.