Nämä kissanpennut rakastavat tossuja – kiehnäävät tohkeissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissanpennut saavat aikaiseksi lähes poikkeuksetta ihastuneita huokauksia, kun ne touhuilevat karvat pörröttäen. Onneksi nettikansa latailee mielellään kissanpentuvideoita verkkoon, niin jokainen voi parantaa huonoa päiväänsä näitä suloisia mirrejä tuijotellen. Nyt kissanpennut ottavat yhteen jalkineiden kanssa.

YouTube
YouTube

Kuten tiedetty, tykkäävät kissat tunkea itsensä tai pelkästään päänsä ahtaisiin paikkoihin. Tällä kertaa videokoosteessa nähdään aamutossujen ja muiden kenkien kanssa painivia pikkukisuja. Ne änkevät uteliaana päänsä tossuun ja heittävät kuperkeikkoja jalkineen kanssa.

Kissat saattavat toisinaan olla hyvin mieltyneitä pelkästään ihmisten tossuissa olevaan tuoksuun. Kissanomistajat ovat saattaneet nähdä oman lemmikkinsä puskevan ja hierovat itseään kenkää vasten onneissaan. Osa kissoista saattaa merkata jopa virtsallaan voimakkaasti haisevia kenkiä.