Teinielämä-leffan päätähden seksikäs poseeraus – todellinen viettelijätär

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Shailene Woodley on muistetaan Salattu teinielämä -televisiosarjan päätähtenä ja roolistaan George Clooneyn tähdittämässä The Descendants -elokuvassa. Hänet nähtiin keväällä ensi-iltansa saaneessa Divergent – Outolintu -toimintaseikkailussa, jossa hän näytteli pääroolia.

shailenewoodley21062014

22-vuotias näyttelijätär tekee siis parhaillaan nousua Hollywoodissa. Nyt hänet nähdään Women’s Health -lehden tuoreessa kansikuvassa. Seksikkäässä kuvassa Shailene Woodley poseeraa tiukassa liivitopissa ja mustassa bikinien alaosassa.

Televisiossa uransa aloittanut Shailene Woodley nähdään seuraavaksi John Greenin samannimiseen romaaniin perustuvan Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvan pääroolissa. Tähden oli määrä olla mukana The Amazing Spider-Man 2 -elokuvassa. Hänen hahmonsa kuitenkin leikattiin pois, jotta elokuvan tarina pysyisi virtaviivaisempana.