Teini menetti sormensa reiveissä – jatkoi tanssimista kauniiden naisten takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa järjestetään kesäisin lukemattomia festivaaleja ja muita bileitä, joissa sattuu ajoittain myös onnettomuuksia. Nyt eräs englantilainen teinipoika on osoittanut, että vakavakaan onnettomuus ei ole syynä sairaalareissuun niin kauan kuin musiikki soi kovalla ja ympärillä on kauniita naisia.

Instagram
Instagram

Viime lauantaina järjestetyssä East Croydon Rave -tapahtumassa syntyi kaaos, kun paikalle oli saapumassa enemmän ihmisiä kuin sinne mahtui. Ulkopuolelle jääneet yrittivät päästä sisään keinolla millä hyvänsä poliisin yrittäessä hillitä tilannetta. Lopulta tunnelma kiristyi yhteenottoon poliisin kanssa. Sisään pääsi kuitenkin 16-vuotias Josh-poika, joka menetti kuitenkin rytäkässä sormensa.

Useita ihmisiä vietiin sairaalaan ja ainakin yksi kuoli huumeiden yliannostukseen. Josh säilytti henkensä, mutta menetti sormensa. Hän kertoi Vice-lehdelle yrittäneensä repiä soivaa palohälytintä katosta, kun hänen pikkusormensa jäi hälyttimeen kiinni ja irtosi. Ensiapureissun jälkeen poika palasi bileisiiin, koska ”Siellä oli kauniita naisia ympärillä, basso hakkasi lujaa ja musiikki oli hyvää”. Sairaalaan hän hakeutui vasta bileiden jälkeen.