Koulupoika tekaisi kidnappauksensa – hammaslääkärin takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Todennäköisesti kukaan ihminen ei nauti hammaslääkärillä käymisestä. Niin ei tehnyt myöskään 12-vuotias ranskalainen pikkupoika, joka keksi historiallisen rajun tempauksen jäädäkseen pois hammaslääkäristä. Hän nimittäin tekaisi oman kidnappauksensa

The Local -lehden mukaan St. Gervaisin kaupungin poliisit huomasivat epäilyttävästi käyttäytyneen pojan, joka vaikutti piilottelevan. Poika otettiin kiinni, ja hän kertoi joutuneensa kidnapatuksi lähesiessä Bagnolsin kaupungissa. Poika antoi poliisille jopa kidnappaajansa tuntomerkkejä, sillä hän kertoi rikollisen olevan eurooppalainen kolmekymppinen, 170-senttinen ja lihaksikas mies.

Poika kertoi joutuneensa kidnappauksen uhriksi ollessaan matkalla hammaslääkäriin ja kysyessään mieheltä neuvoja paikan löytämiseksi. Poliisi tutki pojan reitin valvontakameroita, mutta he eivät löytäneet merkkiäkään väitetystä miehestä. Lopulta poika paljasti keksineensä koko tarinan välttääkseen hammaslääkäriin joutumisen, New York Daily News uutisoi.