Raju riita hääkuvien myymisestä – Kris Jenner ja Kanye West tukkanuottasilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanye Westin ja Kim Kardashianin hääjuhla oli yksi maailman kalleimmista vihkitilaisuuksista. Kerroimme taannoin, että bisneshajuinen pariskunta tuotteisti häänsä taitavasti ja he nettosivat loppulaskusta huolimatta yhteensä 21 miljoonaa dollaria juhlista. Kardashianien matriarkka Kris Jenner ei ole vieläkään tyytyväinen.

Kimin äiti Kris Jenner on kautta aikojen kunnostautunut kuvakauppojen hieromisessa. Jennerin tiedetään myyneen taannoin Kimin ja hänen ex-miehensä Kris Humphriesin hääkuvan 1,5 miljoonalla dollarilla. Hän myös kauppasi Kimin ja Kanyen hääkuvaa etukäteen neljällä miljoonalla dollarilla. Westin perhe ei kuitenkaan myy kuvia.

Kris on pahoittanut mielensä, koska Kanye ja Kim ovat päättäneet jättää hääkuvansa myymättä, vaikka niistä on tarjottu huikeaa 11 miljoonan dollarin yhteisummaa. Osa summasta kuuluisi luonnollisesti Krisille, koska hän toimii tyttärensä managerina. Myymisen sijaan pariskunta on suunnitellut julkaisevansa kuvat omissa sosiaalisen median profiileissaan, New York Post uutisoi.